L’Atlètic de Madrid comunica dos positius per coronavirus

Els matalassers ho han anunciat just abans de viatjar a Lisboa per disputar els quarts de final de la Champions

L’Atlètic de Madrid ha anunciat que dos membres de l’expedició que ha de viatjar a Lisboa per disputar els quarts de final de la Champions davant el Red Bull Leipzig han donat positiu per coronavirus. Immediatament, aquestes dues persones, de les quals es desconeix la identitat o si són futbolistes o tècnics, han estat apartades i confinades, seguint els protocols sanitaris de la UEFA.

De la mateixa forma que ha passat al Reial Madrid amb Mariano Díaz, aquestes dues persones no podran viatjar a Lisboa i seran baixa pel partit de Lliga de Campions. A més, tota la plantilla ha repetit els tests per descartar més casos de Covid-19. Els resultats es coneixaran demà dilluns 10 d’agost. En qualsevol cas, i si no hi ha més positius, aquest ja era un escenari previst per la UEFA i la competició s’hauria de tirar endavant amb normalitat, exceptuant aquestes dues persones.

Pel que fa a la rutina de l’Atlètic de Madrid, sí que hi haurà algunes modificacions. Els matalassers havien de viatjar dilluns a Lisboa i ara no ho podran fer perquè abans han de conèixer els resultats dels tests. Tanmateix, no juguen fins al dijous, així que encara hi ha marge de maniobra. Afortunadament, els positius han estat detectats abans d’arribar a Portugal.

Més informació

Comentaris

    Ramon Agost 9, 2020 11:05 pm
    TV3 continua dient-los "colchoneros".
    Màscara facial, neteja freqüent de les mans, mantenir la distància Agost 10, 2020 12:44 pm
    Però, els "jugadors" de futbol professional no son un dels col·lectius més "controlats" en la qüestió de la malaltia covid-19? Com pot ésser que se n'hagin contaminat tants?

Nou comentari