Món Esport
L’Atlètic de Madrid anuncia l’aplicació d’un ERTO pel coronavirus

L’Atlètic de Madrid ha anunciat aquest divendres que presentarà un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) que afectarà els seus treballadors, jugadors i tècnics per l’aturada de la competició a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de coronavirus, una decisió “tan complicada com necessària” per garantir la “supervivència” del club.

“Una situació tan greu com aquesta ens obliga a prendre decisions tan complicades com necessàries pel bé de l’entitat (…). Desgraciadament, i amb l’únic objectiu de garantir la supervivència del club, ens veiem obligats a sol·licitar un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació per a aquells professionals que, a causa de l’estat d’alarma declarat al nostre país, no puguin desenvolupar el seu treball en haver cessat per complet la seva activitat, així com per a aquells als quals la seva jornada laboral s’ha vist reduïda de forma rellevant”, ha anunciat el conseller delegat de l’entitat, Miguel Ángel Gil Marín.

L’ERTO afectarà “tant els empleats com els jugadors i tècnics” de tots els equips del club, inclosos els membres de la plantilla del primer equip de futbol masculí. “Estem treballant per minimitzar l’impacte de la mesura i limitar-la a l’estrictament imprescindible, perquè quan torni la competició tot torni a funcionar com fins ara. Són, com deia, decisions difícils, però que la responsabilitat de salvaguardar el futur de l’Atlètic de Madrid ens obliga a prendre”, ha afirmat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa