L’Atlètic posa més emoció a la Lliga (1-1)

Els matalassers han empatat amb el Betis i paguen un preu important en forma de lesions

El partit s’ha decantat de bon inici pel costat matalasser. Carrasco ha fet el primer gol del matx després d’una gran combinació entre Correa i Joao Felix. El Betis, lluny d’arronsar-se, ha buscat l’empat amb bon joc i l’ha trobat tot i les oportunitats dels madrilenys. El protagonista aquesta vegada ha estat Cristian Tello amb un xut potent pràcticament imparable.

A partir d’aquest moment el Betis s’ha fet amb el control, aparentment, del partit. Així i tot, l’Atlètic ha aconseguit generar perill sense tenir el domini de la possessió. Abans del descans, un dels principals perills dels matalassers, Joao Felix, s’ha lesionat i ha estat substituït.

Les coses no han continuat pel bon cami per a l’Atlètic a la segona part, i l’equip del Cholo no ha pogut generar gaire perill. De fet, Trippier s’ha sumat a la llista de lesionats i ha abandonat el partit. Mentrestant, el Betis ha anat apropant-se progressivament a la porteria matalassera de la mà de Fekir.

Tot i això, Correa ha tingut un parell d’oportunitats molt clares, però s’ha trobat amb un Claudio Bravo providencial que ha salvat als bètics. L’Atlètic només ha sumat els últims 17 punts de 33 possibles, i amb aquest resultat posa molt emocionant la zona noble de la classificació. Tot per decidir-se encara.

Més informació

Nou comentari