Món Esport
L’Argentina de Messi s’imposa al Perú amb solvència (0-2)
  • CA

Després de l’empat contra el Paraguai, l’Argentina ha recuperat el camí del triomf amb una victòria tranquil·la a Lima, on no guanyava des de feia 16 anys (0-2). L’albiceleste s’ha imposat al Perú amb comoditat, gràcies a dos gols a la primera meitat, i ha ofert una imatge molt bona. Leo Messi ha disputat els 90 minuts i ha fet una bona actuació, però no ha pogut veure porteria.

Els de Lionel Scaloni han demostrat que estan formant un bloc potent molt més enllà de comptar amb el millor jugador de món en la seva plantilla. Els gols de la nit els han marcat Nico González, després d’una assistència de Lo Celso, i Lautaro Martínez. Ambdues dianes s’han produït a la primera meitat i la represa ha estat molt plàcida per a l’Argentina.

D’aquesta forma, l’albiceleste s’ha consolidat en segona posició de les eliminatòries sud-americanes de classificació per al Mundial del 2022. Només té dos punts menys que el Brasil, que ha assaltat l’Uruguai (0-2) i continua comptant els partits per victòries. El pròxim mes de març, els argentins i els brasilers es veuran les cares en un partit que serà clau per a la classificació per a la Copa del Món.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa