Món Esport
L’Argentina de Messi comença el seu camí cap al Mundial de Qatar amb un triomf (1-0)
  • CA

L’Argentina n’ha tingut prou amb un penal transformat per Leo Messi per derrotar l’Equador a la Bombonera i començar amb bon peu les eliminatòries sud-americanes de classificació per al Mundial de Qatar del 2022. L’albiceleste ha tornat a l’acció després de gairebé un any d’aturada sense jugar i ho ha fet amb un triomf poc lluït, però important per no encendre les alarmes massa d’hora.

No ha estat un partit fàcil per a l’Argentina, ja que l’Equador ha estat molt ordenat i ha plantejat un duel carregós. Armani, porter local, no ha tingut gens de feina en un compromís que s’ha decidit per un penal d’Estupiñán, jugador del Vila-real, a Ocampos, atacant del Sevilla, abans del quart d’hora de joc. Messi, el capità, no ha perdonat des dels onze metres i l’Equador no ha estat capaç d’igualar el marcador.

“Era important començar guanyant, ja sabem que les eliminatòries són molt difícils. Esperàvem un altre nivell de joc, però és normal perquè fa un any que no jugàvem. L’important és que hem guanyat i ara hem de treballar per millorar dia a dia”, ha declarat Messi després de la treballada, però poc brillant, victòria de l’Argentina per començar el seu camí cap al Mundial de Qatar amb un somriure.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa