Món Esport
Arda Turan trenca el nas a un famós cantant turc en una baralla en una discoteca
  • CA

Arda Turan segueix sent més notícia pel que fa fora del terreny de joc que pel que hi fa dins. L’exjugador del Barça, que segueix complint els setze partits de sanció que li van imposar al final de la temporada passada per insultar, amenaçar i empentar un àrbitre assistent, ha tornat a protagonitzar un nou escàndol, ara en un club nocturn en el barri d’Emirgan, a Istanbul.

 

Segons els mitjans de comunicació turcs, l’actual futbolista del Basaksehir va discutir amb Berkay, un famós cantant del país, després que aquest últim recriminés a l’esportista que s’insinués a la seva dona. La discussió va derivar en una baralla durant la qual Turan li va trencar el nas a l’artista, que va haver de ser traslladat i operat en un hospital. Les informacions són molt confuses, però la premsa també assenyala que el migcampista va anar a la clínica per demanar disculpes a la dona de Berkay i, penedit pel que havia succeït, li va entregar una pistola perquè acabés amb la seva vida.

 

Arda Turan, però, ha utilitzat les xarxes socials per desmentir bona part dels fets. El futbolista va reconèixer la baralla i les conseqüències de la mateixa, però no el motiu (nega que fos perquè hagués intentat seduir a la dona de Berkay) ni la suposada visita posterior a l’hospital. Sigui com sigui, la vida del turc segueix envoltada de polèmica des que va abandonar el Camp Nou. Cal recordar que aquest encara és propietat del Barça, ja que el contracte que els uneix acaba l’any 2020.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa