Ansu Fati comença a recollir premis

El jove futbolista del Barça ha estat escollit el millor jugador del mes de setembre per LaLiga

Ansu Fati ja converteix el seu rendiment sobre la gespa en reconeixements en forma de premis. El jove davanter del Barça, nascut a Guinea Bissau, ha estat escollit el millor jugador de la Lliga del mes de setembre. Amb només tres partits, quan hi ha equips que n’han jugat fins a cinc, Fati n’ha tingut prou per marcar les diferències.

L’inici de Lliga de l’extrem blaugrana ha estat espectacular. En el primer partit, contra el Vila-real al Camp Nou, va marcar dos gols i va encaminar la golejada del Barça. En el segon, contra el Celta a Balaídos, Fati va marcar el gol que va obrir la llauna. És cert que l’actuació contra el Sevilla a casa, la darrera, no va ser tan destacada, però val a dir que ja formava part del mes d’octubre.

Si Ansu Fati continua amb aquesta progressió, és probable que acabi recollint molts premis i alguns d’ells molt mes importants que el que acaba de guanyar. De fet, el mes de desembre s’entrega el Golden Boy, la Pilota d’Or dels futbolistes joves. L’any passat ja va estar a punt d’aconseguir-lo i enguany és el favorit.

Més informació

Nou comentari