Món Esport
Ansu Fati i Eric Garcia, convocats amb la selecció espanyola
  • CA

Luis Enrique ha donat continuïtat a la revolució que va dur a terme a la selecció espanyola a finals d’agost i ha mantingut el bloc jove amb les úniques novetats de Campaña, Canales i Ceballos. Ansu Fati i Sergio Busquets, per tant, tornen a ser els únics jugadors del Barça que han estat citats pel tècnic asturià, encara que Eric Garcia, que podria convertir-se en nou central blaugrana abans que es tanqui el mercat de fitxatges, també forma part de la llista.

Gerard Moreno, Dani Olmo i Adama Traoré són els altres catalans convocats. Jordi Alba, per la seva banda, ha tornat a quedar fora dels plans de Luis Enrique malgrat el seu bon inici de temporada amb el Barça. L’exmadridista Sergio Reguilón, ara al Tottenham, i José Luis Gayá són els escollits pel seleccionador espanyol al lateral esquerre. L’únic debutant en una convocatòria amb Espanya serà José Gómez Campaña, migcampista de 27 anys que juga al Llevant.

Espanya s’enfrontarà el pròxim 7 d’octubre a Portugal, en un compromís amistós que es disputarà i Lisboa, i posteriorment afrontarà dos duels oficials de la UEFA Nations League contra Suïssa (10 d’octubre) a Valdebebas i davant Ucraïna a domicili tres dies més tard.

La convocatòria de la selecció espanyola

Porters: David de Gea (Manchester United), Kepa Arrizabalaga (Chelsea) i Unai Simón (Athletic).

Defenses: Jesús Navas (Sevilla), Dani Carvajal (Reial Madrid), Sergio Ramos (Reial Madrid), Pau Torres (Vila-real), Diego Llorente (Leeds United), José Luis Gayá (València), Sergio Reguilón (Tottenham) i Eric García (Manchester City).

Migcampistes: Fabián Ruiz (Nàpols), Sergio Busquets (Barça), Rodrigo (Manchester City), Mikel Merino (Reial Sociedad), Dani Ceballos (Arsenal), Sergio Canales (Betis) i José Campaña (Llevant).

Davanters: Rodrigo Moreno (Leeds United), Mikel Oyarzabal (Reial Sociedad), Adama Traoré (Wolverhampton), Dani Olmo (Leipzig), Ansu Fati (Barça), Gerard Moreno (Vila-real) i Ferran Torres (Manchester City).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa