L’Andorra de Piqué, líder

L’equip propietat del futbolista blaugrana porta quatre victòries amb cinc partits i lidera amb els mateixos punts que el Vila-real B el seu grup

La derrota de l’Andorra en el seu debut feia preveure que l’objectiu de l’equip de Gerard Piqué aquesta temporada seria la permanència. Però, en els quatre partits posteriors, el conjunt ha demostrat que allò era només una ensopegada i ha aconseguit sumar un prometedor dotze de dotze. Aquesta gran reacció l’ha valgut per situar-se líder, amb els mateixos punts que el Vila-real B però amb millor diferència de gols, després de les cinc primeres jornades.

L’equip de Gabri lidera els registres golejadors del Grup 3 de Segona B i és l’equip que menys ha encaixat. Des que va punxar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (2-0) en el primer partit, porta nou gols a favor i cap en contra. Els resultats són espectaculars per a un equip que ve directament de Primera Catalana (dues categories per sota) i debuta en la divisió de bronze del futbol espanyol.

Això tot just acaba de començar i és molt llarg, però el combinat del Principat s’ha presentat com a candidat a trepitjar el futbol professional la temporada vinent. El pròxim cap de setmana afrontarà una prova de foc per demostrar si la proposta va de veritat. Els de Gabri García reben al Vila-real B, un dels equips forts del grup i que porta els mateixos punts que els andorrans. Una final anticipada, que pot servir per confirmar o qüestionar el gran projecte de Piqué.

Més informació

Nou comentari