José María Gutiérrez ‘Guti’ ha estat destituït aquest divendres com a entrenador de l’Almeria després de la derrota davant l’Alcorcón en l’última jornada de la Lliga SmartBank (0-1). “José María Gutiérrez deixa de ser el nostre entrenador després d’arribar a un mutu acord amb el club. Moltes gràcies per tots els teus esforços i per la teva dedicació als nostres colors. Et desitgem tots els èxits possibles en la teva carrera”, ha indicat el club andalús.

L’Almeria, que ha tingut tres entrenadors aquesta temporada després d’Óscar Fernandez –que no va arribar a començar el curs– i Pedro Emmanuel , ha decidit prescindir de l’exjugador del Reial Madrid per al que queda de Lliga, només set jornades, i això que es troba immers en la baralla per l’ascens malgrat l’última derrota a casa.

Guti va arribar a l’estadi dels Jocs del Mediterrani el novembre del 2019 i des de llavors ha dirigit a l’Almeria en 22 partits, 21 de Lliga i un de la Copa del Rei, amb un balanç de 9 victòries, 8 derrotes i 5 empats. El conjunt andalús és tercer a la Lliga amb 56 punts, a cinc punts del Saragossa, segon, i sis del Cadis, el líder.

D’aquesta manera acaba la primera experiència de Guti com a entrenador a Espanya –en l’àmbit professional– després d’haver dirigit el juvenil de Divisió d’Honor del Reial Madrid i ser ajudant del Besiktas turc, on va finalitzar la seva carrera com a jugador.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa