Món Esport
Almenys 10 morts en un incendi a la Ciutat Esportiva del Flamengo brasiler
  • CA

Almenys deu persones han mort i diverses han resultat ferides en un incendi que hi ha hagut aquest divendres a la Ciutat Esportiva del Flamengo, a l’oest de Rio de Janeiro, segons han informat fonts oficials. El Cos de Bombers ha assegurat, a més, que hi ha tres ferits, dos dels quals en estat greu. El succés s’ha produït la matinada d’aquest divendres a les instal·lacions del Ninho do Urubu.

 

El foc ha destruït l’allotjament on dormen els jugadors menors de 18 anys del futbol base del Flamengo. El cos de bombers ja ha aconseguit controlar l’incendi i, ara, treballa per evitar que el foc es torni a propagar. De moment no hi ha més informació de l’incident, ni sobre les conseqüències d’aquest ni sobre les seves causes. El centre d’entrenament del que és el club més popular del Brasil compta, a més de la zona afectada, amb un mòdul per al primer equip, dos camps de futbol i un espai específic per a la preparació de porters.

 

Cal recordar que, aquesta setmana, Rio de Janeiro ha viscut un “estat de crisi” per culpa d’unes pluges torrencials que han deixat, en total, sis morts. A banda dels danys personals, les males condicions climatològiques també han provocat inundacions en diferents punts de la ciutat, deslligaments de sòl, la caiguda de gairebé 170 arbres i la destrucció de desenes de vehicles.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa