Món Esport
El capità del Depor declara davant de la policia per una nota de veu de WhatsApp
  • CA

Álex Bergantiños, capità del Deportivo de la Corunya, ha hagut de declarar davant de la policia després que s’hagi filtrat una nota de veu que havia enviat al grup de WhatsApp del seu equip on deixava entreveure que s’estava intentant arreglar el partit contra el Fuenlabrada. Aquest duel de l’última jornada de Segona Divisió, ajornat pels positius en coronavirus de la plantilla madrilenya, s’ha de jugar el pròxim divendres 7 d’agost. Els gallecs, després de dir que no el disputarien per forçar la Lliga a repetir la darrera jornada sencera, han acabat prenent la decisió de cedir i jugar-lo i Bergantiños explicava els motius a la resta de companys en aquesta nota de veu.

“El jugarem però farem un paripé, deia el capità del Depor als seus companys, “fins i tot podem parlar amb els de Fuenla perquè guanyin ells 1-0 i ja està”. La Cadena COPE ha filtrat aquest àudio i ha estat llavors quan els rivals madrilenys dels gallecs han denunciat Bergantiños a la policia per intentar adulterar la competició. Malgrat tot, el futbolista gallec ha estat deixat en llibertat sense càrrecs.

El capità del Depor ja ha declarat davant de la policia i a la sortida ha afirmat “tenir la consciència molt tranquil·la”. Així, Bergantiños defensa que les seves paraules a la nota de veu s’han tret de context i que s’ha envaït la seva intimitat. “Sé perfectament què vaig dir i no me’n penedeixo. És una conversa privada que no hauria d’haver sortit a la llum”. El futbolista també ha aprofitat per queixar-se de la situació actual i reivindicar que els jugadors estan “desemparats”. Bergantiños ha rebut el suport del club en tot moment.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa