El món al revés: uns alevins aturen el partit per alliçonar els seus pares

Els futbolistes del Màlaga van aturar el partit davant els insults entre els seus seguidors i els del seu rival, l'Sporting de Portugal

Els alevins del Màlaga CF van derrotar el Reial Betis en la final del torneig Costa de la Luz Cup, una competició de futbol base destinada a les categories inferiors de diferents clubs d’Espanya i Portugal, però el veritable triomf no va ser esportiu. I és que durant el partit del conjunt malagueny contra l’Sporting de Portugal, diferents seguidors d’ambdós equips (familiars dels joves futbolistes) es van barallar i hi van haver discussions a la graderia, quelcom que no va agradar els nens.

En unes imatges enregistrades pel Canal Sur i difoses pel mateix club andalús a través de les xarxes es pot veure quina va ser la reacció dels jugadors d’entre 10 i 11 anys davant les diferències entre els seus pares. Els futbolistes del Màlaga van aturar el partit, es van dirigir cap a la zona de la graderia on es trobaven els seus seguidors i es van col·locar d’esquena a ells. Posteriorment es van girar i van recordar als seus pares i mares que aquesta no era l’actitud amb què havien de viure un duel de futbol.

Com no podria ser d’una altra forma, el gest ha estat molt aplaudit a la xarxa i les imatges s’han fet virals. D’altra banda, i com no podria ser d’una altra forma, els usuaris també han criticat que hagin de ser els nens, i no els pares, els encarregats de donar lliçons.

Més informació

Nou comentari