Món Esport
Alcácer reneix a Alemanya: marca un gol cada 13,5 minuts
  • CA

Paco Alcácer torna a somriure. El davanter de Torrent ha canviat la banqueta del Barça per la del Borussia Dortmund, però a Alemanya els seus números estan cridant a la porta de la titularitat. El futbolista, que està jugant a la Bundeslliga en qualitat de cedit, no està entrant en els onzes titulars de Lucien Favre amb regularitat, però això no l’impedeix quallar grans actuacions que demostren el seu nivell.

 

Els seus números són espectaculars. En tres estonetes (i un total 81 minuts que es reparteixen en 23 contra l’Eintracht Frankfurt, 27 davant el Bayern Leverkusen i 31 contra l’Augsburg), Alcácer ja ha celebrat sis gols. I alguns, com els d’aquest dissabte, han estat molt transcendents. El valencià ha substituït Maximilan Philipp en el minut 59 i ha fet un hat-trick en només mitja hora per capgirar el marcador i atorgar els tres punts al seu equip (4-3), que ha estat visitat per l’Augsburg. El Signal Iduna Park, a més, ha celebrat amb molt d’entusiasme la darrera de les tres dianes, doncs s’ha produït en el 95 i després d’un llançament magistral de falta.

 

El jugador encara pertany al Barça, però cal recordar que el club alemany té una opció de compra que, sense cap mena de dubte, farà efectiva en cas que la mitjana golejadora del de Torrent segueixi sent similar a la que actualment té ara. Paco Alcácer ha recuperat la gran versió que va fer vibrar Mestalla durant molts caps de setmana i el seu retorn a la convocatòria de la selecció espanyola és la gran prova d’això. Després de dues temporades en l’ostracisme que implica ser el substitut d’un davanter que ho juga tot, Luis Suárez, Alcácer demostra que sap buscar-se la vida més enllà del Camp Nou.

Paco Alcácer celebra un dels seus tres gols contra l'Augsburg.
Paco Alcácer celebra un dels seus tres gols contra l'Augsburg.
Paco Alcácer celebra un dels seus tres gols contra l'Augsburg.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa