L’Alabès destitueix Asier Garitano

Els bascos no han donat més confiança al seu tècnic després d'una mala ratxa de resultats

L’Alabès ha acomiadat el seu tècnic Asier Garitano després d’una mala ratxa de resultats que ha portat l’equip a una situació una mica delicada a la classificació, encara que es mantenen amb una distància de seguretat prou còmoda respecte al descens. Amb aquesta decisió, els bascos intenten donar un cop de timó urgent al seu equip per evitar mals majors.

Garitano va fer una sèrie de campanyes molt bona amb el Leganés, un equip que va pujar ell mateix a Primera Divisió i el va saber mantenir. El tècnic basc va provar sort a la Reial Societat, però va fracassar, i aquesta temporada ha fet un bon inici de temporada amb l’Alabès però després de l’aturada pel coronavirus només han estat capaços de sumar quatre punts. El club ha desitjat sort a Garitano i encara no ha comunicat qui serà el nou entrenador.

Més informació

Comentaris

    Rocacorba Juliol 5, 2020 9:08 pm
    Vinga ! som-hi entrenador fora, ja en vindrà un altre de nou, i durará el que duri. De tart o de lluny, seguirá el mateix camí. Poseu-hi jugadors bons, ben pagats, i es la única manera que els resultats puguin canviar. En Jhon Cruïff, quant era entrenador, i respecte als resultats, deia ; jo no xuto la pilota al camp.

Nou comentari