L’Al-Sadd de Xavi cau als quarts del Mundial de Clubs (3-2)

L’Al-Sadd del Qatar, equip entrenat per l’excapità del Barça Xavi Hernàndez, ha caigut eliminat als quarts de final del Mundial de Clubs d’aquest 2019 davant del Monterrey mexicà (3-2). El conjunt del terrassenc haurà de disputar el partit per la cinquena i la sisena plaça i d’aquesta manera posen fi a un molt bon any. Amb Xavi a la banqueta, l’Al-Saad s’ha endut la Lliga del Qatar i la Copa del Xeic Jassem

El Monterrey ha dominat el duel des de bon començament. Al descans, els mexicans ja guanyaven per dos gols a zero, un dels quals anotat per l’exjugador del Vila-real Funes Mori. En la represa, l’Al-Sadd ha posat emoció al partit amb un gol de Bounedjah al minut 66. Poc després però, Carlos Alberto ha tornat a posar la diferència de dos gols favorable al Monterrey. Hassan ha donat vida durant els últims minuts a l’equip de Xavi amb un gol al 89, però els del Qatar no han pogut aconseguir l’empat en el temps afegit.