Món Esport
L’Ajuntament de Sabadell rep els futbolistes del primer equip en secret
  • CA

El Centre d’Esports Sabadell va aconseguir la classificació per a la Segona Divisió el passat diumenge 26 de juliol després de derrotar el filial del Barça a la final del play-off d’ascens. Alguns afeccionats ho van celebrar aquella mateixa nit a la ciutat vallesana incomplint vàries de les mesures sanitàries per impedir els contagis del coronavirus i l’Ajuntament de Sabadell ha volgut evitar que tornés a succeir el mateix durant la recepció oficial del primer equip.

És per això que Marta Farrés, alcaldessa socialista de la ciutat, ha rebut els futbolistes d’incògnit, sense anunciar-ho prèviament, per impedir que s’aglomeressin seguidors a les portes de l’edifici. A diferència del que seria habitual, no hi ha hagut ni rua de celebració, ni parlaments dels jugadors des del balcó de l’Ajuntament. Ha estat un protocol molt diferent del que estem acostumats, però de totes formes les institucions polítiques han fet el gest d’agrair a l’equip l’ascens, sempre amb mascareta i respectant les recomanacions sanitàries.

La presència d’un club com el Sabadell a Segona Divisió comportarà una sèrie de beneficis per a la ciutat, no només econòmics, sinó també de prestigi i la possibilitat d’estar a només un pas de Primera és un factor que motiva molt l’Ajuntament. És per això que Farrés ha assegurat que treballaran conjuntament amb el Centre d’Esports per ajudar el club a assolir els seus objectius



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa