Món Esport
S’ajorna un partit de Segona pel coronavirus
  • CA

El partit de la Segona Divisió que havia d’enfrontar Alcorcón i Ponferradina el diumenge 18 d’octubre a les 12:00h ha quedat ajornata causa del coronavirus. Quatre membres de la plantilla de l’equip madrileny, entre jugadors i tècnics, han donat positiu i, per precaució, el duel ha quedat emplaçat a una nova data.

Aquesta és la primera vegada a la temporada 2020-2021 que, entre la Primera i la Segona Divisió, s’ha d’ajornar un partit. El precedent més clar és el del Deportivo-Fuenlabrada a l’última jornada del darrer curs, un cas que va portar molta cua. Per tal d’evitar que succeeixi el mateix, LaLiga ha establert un protocol que permet ajornar els partits fins a dues vegades, però no més, així que l’Alcorcón encara té dues oportunitats per poder disputar aquest enfrontament.

És el segon entrebanc amb el qual es troba l’equip madrileny aquesta temporada. El primer no va tenir res a veure amb el coronavirus, però va acabar molt malament. L’Alcorcón va cometre la falta d’alineació indeguda en el seu partit contra el Saragossa i, automàticament, el van perdre per 0-3.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa