“Oblidem-nos de finals somiats”. Contundent i precís com ho era a les àrees, Aritz Aduriz ha anunciat la seva retirada del futbol professional als 39 anys. El davanter de l’Athletic Club ha difós un comunicat a través de les xarxes socials en què ha explicat que s’ha de sotmetre a una operació al maluc que impedirà que pugui tornar a jugar aquesta temporada. “El meu cos ha dit prou”, ha lamentat.

“Ha arribat el moment. Moltes vegades he mencionat que el futbol et deixa abans que tu l’abandonis a ell. Ahir mateix els metges em van recomanar passar per la sala d’operacions tan aviat com sigui possible per col·locar una pròtesi que m’ajudi a afrontar amb relativa normalitat la vida diària”, ha revelat el segon màxim golejador espanyol de la Lliga en l’actual segle, només superat per David Villa. “Desgraciadament, el meu cos ha dit prou. No puc ajudar els meus companys com m’agradaria i es mereixen. La vida d’un esportista professional també és així. Simple, molt simple”, ha afegit.

Conscient que actualment “estem vivint situacions molt més greus i doloroses”, Aduriz ha demanat als afeccionats que es preocupin per mi, ja que “això només és una anècdota” i ara “hem de seguir lluitant tots i totes contra la pandèmia que encara patim i que ha provocat danys irreparables”. “Oblidem-nos de finals somiats, perquè ja tindrem temps d’acomiadar-nos. Sí, ha arribat l’hora dels adeus. Així s’acaba per a mi aquest camí, inoblidable i meravellós de principi a fi”, ha sentenciat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa