Món Esport
Adeu a una llegenda: Petr Cech es retirarà al final d’aquesta temporada
  • CA
Petr Cech, en una imatge d’arxiu. | @PetrCech

S’apaga una de les estrelles del món del futbol. Petr Cech anuncia a través de les xarxes socials que es retirarà al final de la temporada 2018/19, quan posarà punt final a una llarga i exitosa carrera de vint anys com a professional. El porter de 36 anys, ara a l’Arsenal, és un ídol entre els afeccionats del futbol anglès: els més joves no recorden una màxima competició britànica sense la seva presència.

 

 

“Aquesta serà la meva vintena temporada com a professional. Han passat 20 anys des que vaig firmar el meu contracte professional. Sento que és el moment correcte d’anunciar que em retiro al final d’aquesta temporada. Després d’haver jugat 15 anys a la Premier League i aconseguir cada trofeu possible, crec que he guanyat tot el que em vaig proposar guanyar. Seguiré treballant dur a l’Arsenal per poder aixecar un altre títol aquest curs. Després, veuré què m’ofereix el destí fora dels terrenys de joc”, resa el comunicat de Cech.

 

El porter txec penjarà les botes després de guanyar quatre Premiers, cinc FA Cups, tres Copes de la Lliga, una Champions League, una Europa League i tres Community Shields entre les seves etapes al Chelsea i l’Arsenal. A més, Cech també ha jugat al Chmel Blšany, l’Sparta de Praga i el Rennes francès. El també quatre vegades guanyador del Guant d’Or de la Premier sempre serà recordat per la fractura en el crani que va patir el 2006 després de xocar amb Hunt, futbolista del Reading, i que el va obligar a jugar amb casc la resta de la seva carrera.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa