Món Esport
Abelardo denuncia haver estat víctima d’un xantatge
  • CA
x
Abelardo, durant un partit amb l’Alabès | ALABÈS

El tècnic de l’Alabès, l’ex jugador del Barça Abelardo Fernández, ha denunciat haver estat víctima d’un xantatge en una trama d’extorsió on també hi ha implicat el jugador del Llevant, Toño. El tècnic asturià va llegir un comunicat on va reconèixer haver estat “víctima d’una presumpta extorsió” que l’ha portat a presentar una denúncia a la Guàrdia Civil. “A data actual, les diligències es troben sota secret de sumari, pel que no puc ni he d’oferir dades sobre les mateixes”, ha exposat Abelardo, que ha deixat clar que en tot moment ha col·laborat amb la Guàrdia Civil i amb la justícia.

 

“Vull mostrar també el meu absolut respecte amb la tasca de la justícia de cara a l’esclariment de la situació en què m’he vist embolicat. Lamento aquesta situació que afecta al meu àmbit personal i al de la meva família. Demano el màxim respecte, especialment en el tractament de la informació. En fi que no es publiquin aspectes que no es corresponen amb la realitat i que poden suposar greus acusacions o insinuacions que afecten a la meva vida personal i que causen un greu perjudici a la meva vida professional i personal”, va afirmar.

 

El tècnic es presenta com a víctima a l’operació Lubido Hezurra, on segons la Guàrdia Civil “s’han pogut acreditar prop de 40 extorsionats amb els quals aquest grup criminal ha obtingut de forma il·lícita uns 500.000 euros”. Entre les persones afectades per l’extorsió es troba Abelardo Fernández, que va demanar respecte per a una situació que afecta a l'”àmbit estrictament personal i de la família” i va dir que no podia aportar més dades en trobar la causa sota secret sumarial. L’ex jugador de Sporting de Gijón i Barça va efectuar dos pagaments que sumen diverses desenes de milers d’euros, segons fonts coneixedores de la investigació, que continua oberta.

 

L’Alabès ha mostrat el seu suport a l’entrenador asturià a través d’un comunicat: 

 

1r.- Mostrar el nostre respecte cap a les actuacions judicials que es desenvolupen, les quals es troben sota secret del sumari, així com el nostre total i absolut suport i suport a Abelardo Fernández, en la mesura que de confirmar-aquests fets, es tracta d’una víctima i perjudicat per la presumpta xarxa d’extorsió indicada.

2n.- Atès que es tracta d’un assumpte que incumbeix a l’àmbit estrictament personal del Sr. Don Abelardo Fernández, i que res té a veure amb la seva faceta professional, sol·licitar el màxim respecte cap a la seva persona, i especialment, en el tractament de la informació.

3r.- Des del ESPORTIU ALAVÉS, S.A.D. s’ha posat a disposició del Sr. Abelardo Fernández, tots els mitjans personals i professionals que l’entrenador consideri útils en defensa del seu dret.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa