Món Esport
L’enèsima meravella de Leo Messi

Leo Messi no ha passat una bona temporada al París Saint-Germain. La seva mitjana de gols respecte a la que acostumava a tenir al Futbol Club Barcelona, que rondava la diana per partit, ha baixat significativament fins al 0,32. A França ha rebut moltíssimes crítiques per no poder exhibir el mateix nivell que havia acostumat el món del futbol al Barça i no ha estat una peça determinant a l’hora d’ajudar el seu equip en el camí a la UEFA Champions League. Messi no volia marxar de Catalunya i ha fet valdre aquella frase que diu que lluny del Camp Nou fa molt fred.

El partidàs de Leo Messi a la Finalissima

Tanmateix, el passat estiu va rebre una de les alegries més grans de la seva carrera, que va ser el primer gran títol amb la selecció argentina: la Copa Amèrica. Des d’aleshores, els únics moments en els quals se l’ha vist feliç i somrient han estat els que ha viatjat amb l’albiceleste per encarar la classificació per al Mundial de Qatar d’aquest mateix any i ara ho ha tornat a demostrar. Al llegendari estadi de Wembley, a Londres, s’ha disputat la Finalissima, un trofeu de nova creació que enfronta el campió d’Europa amb el campió d’Amèrica. En aquest cas, doncs, l’Argentina l’ha disputat contra Itàlia.

Argentina es menja Itàlia

En primera instància, aquest duel no havia despertat una gran emoció més enllà dels països que el competien, però a l’hora de la veritat ha estat un gran espectacle futbolístic. La selecció argentina ha esborrat Itàlia del mapa i l’ha golejat per acabar aixecant el trofeu (0-3). El més destacat, però, és que Leo Messi ha meravellat per enèsima vegada el món del futbol amb una nova actuació sublim. Ho ha fet tot bé, en especial l’assistència del primer gol, que ve d’una jugada individual de mag de les que no feia des que era al Barça. Tant és així que, tot i no haver aconseguit cap de les tres dianes, Messi ha estat escollit el millor jugador d’aquesta breu competició i s’ha mostrat realment satisfet de la seva actuació.

El Mundial de Qatar, el somni de Messi

Així doncs, tot sembla indicar que Messi posarà ara tots els seus esforços de cara al Mundial. La temporada vinent serà molt estranya, ja que entre novembre i desembre s’aturarà del tot el futbol de clubs per donar pas a la Copa del Món. Es tem que molts jugadors no voldran arriscar gaire amb els seus equips per arribar frescos a Qatar i és molt probable que aquest sigui el cas de Leo Messi. Al geni de Rosario només li falta aquest títol i no cal saber moltes coses d’ell per intuir que la seva gran ambició des d’ara fins a la tardor serà preparar-se a fons per guanyar aquest trofeu.

La selecció argentina, ferma candidata a la Copa del Món

A diferència d’altres anys, aquest cop caldrà tenir molt en compte la selecció argentina de Lionel Sebastián Scaloni. El tècnic de l’albiceleste ha reunit l’equip més competitiu dels darrers Mundials, així que l’Argentina serà una ferma candidata a lluitar pel títol. No només per Messi, sinó que altres futbolistes, com Ángel di María, Paulo Dybala, Lautaro Martínez o Giovani lo Celso, també arriben en un molt bon moment de la seva carrera per tornar a portar el seu país a la glòria, cosa que no succeeix des que Diego Armando Maradona va liderar l’Argentina al triomf a Mèxic 1986. El fet que hagin derrotat Itàlia, campiona d’Europa, amb tanta claredat dona encara més arguments per creure en les seves opcions.



Més notícies
Leo Messi, durant la seva última temporada al Barça | Europa Press
Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial
Notícia: Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial
Comparteix
Quan es busca el seu nom a Google, encara apareix com a jugador del Futbol Club Barcelona
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Notícia: Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Comparteix
L'argentí, a més, reitera que no volia marxar del Barça l'estiu passat
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi es mulla en l’elecció de la Pilota d’Or d’enguany
Notícia: Messi es mulla en l’elecció de la Pilota d’Or d’enguany
Comparteix
L'argentí es rendeix a Benzema i, a més, es refereix a la crítica que Lewandowski li va fer
Leo Messi i Neymar Jr. | Europa Press
Neymar incendia el vestidor del PSG per les seves paraules sobre Messi
Notícia: Neymar incendia el vestidor del PSG per les seves paraules sobre Messi
Comparteix
"Hi ha jugadors de l'equip que no entenen com juga Messi", ha declarat en una entrevista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa