Món Esport
La revolució que pretén fer el PSG de Mbappé en la seva plantilla

El Paris Saint-Germain va renovar fa una setmana Kylian Mbappé i li va atorgar moltes coses. En primer lloc, el més habitual quan un equip allarga el contracte a una estrella: un salari més suculent i una prima de renovació. Però a més, tal com ha transcendit, l’equip francès hauria donat tot el poder al francès en la presa de decisions. És a dir, com si fos un jugador i un director esportiu a la vegada. I ara ha transcendit que entitat i futbolista pretenen fer una revolució a la seva plantilla de cara al curs vinent.

Després que el club hagi fet fora el director esportiu Leonardo per contractar Luis Campos, qui ja va treballar amb el mateix Mbappé al Mònaco, ara, segons ha informat Agencia EFE, pretén fer fora una quantitat important de futbolistes. El més sonat és el nom de Neymar. Segons han informat diversos mitjans francesos, als xeics qatarians no els agrada l’actitud del brasiler i li estan buscant una sortida.

Pochettino podria ser el següent en marxar

Però la llista és molt llarga. Un altre nom tant o més rellevant que el de Neymar és el de Mauricio Pochettino. El tècnic argentí no ha aconseguit complir els objectius marcats pel club en la temporada i mitja en la qual ha estat a les ordres del seu primer equip. En la primera mitja temporada, que va ser el tram final de la temporada 2020/2021, si bé el seu equip va fer un bon paper a la Champions, havent eliminat el Barça i el Bayern, va caure contra el Manchester City a les semifinals. I el més flagrant és que va perdre la Ligue 1 en detriment del Lille.

Ara, en el segon curs, si bé ha aconseguit el mínim que li exigeixen, que és guanyar una lliga domèstica amb nul·la competitivitat, al torneig continental ha caigut estrepitosament contra el Madrid, als vuitens. I mai ha acabat de deixar la sensació que hagi connectat amb un vestidor aparentment molt complicat de liderar.

Paredes, Icardi, Draxler i la resta de transferibles

En matèria de jugadors importants en l’esquema de l’equip francès també apareix el nom de Leandro Paredes. I hi apareix per sorpresa, tenint en compte que des que l’argentí va arribar al PSG s’hi va consolidar ràpid. Això sí, la relació entre l’exjugador del Zenit de Sant Petersburg i Mbappé no sembla ser la millor, tenint en compte els famosos clans francesos i sud-americans dels quals es parla que existeixen al vestidor parisenc. A més, el mateix Paredes va expressar fa quatre setmanes el seu desig de fitxar pel Madrid.

Altres homes de renom que podrien abandonar la nau gala són Mauro Icardi i Julian Draxler. L’argentí mai no ha aconseguit fer-se amb un lloc a l’onze ideal del PSG, des que hi va arribar, l’estiu de 2019. En canvi, després de ser important per a Unai Emery en l’arribada de Draxler a principis de 2017, la seva participació s’ha vist perjudicada per les arribades de Neymar i Mbappé. D’altra banda, i segons les mateixes informacions, jugadors com Thilo Kehrer, Idrissa Gana Gueye, Danilo Pereira, Ander Herrera, Sergio Rico, Juan Bernat, Colin Dagba, Pablo Sarabia i Layvin Kurzawa també són transferibles.



Més notícies
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Notícia: Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Comparteix
L'argentí, a més, reitera que no volia marxar del Barça l'estiu passat
Leo Messi i Neymar Jr. | Europa Press
Neymar incendia el vestidor del PSG per les seves paraules sobre Messi
Notícia: Neymar incendia el vestidor del PSG per les seves paraules sobre Messi
Comparteix
"Hi ha jugadors de l'equip que no entenen com juga Messi", ha declarat en una entrevista
Florentino Pérez, president del Madrid | Europa Press
Un exmadridista es burla de Florentino pel fitxatge frustrat de Mbappé
Notícia: Un exmadridista es burla de Florentino pel fitxatge frustrat de Mbappé
Comparteix
Achraf Hakimi, jugador del Paris Saint-Germain, li dona "molts ànims"
Thierry Henry, exjugador de futbol, abraça Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Henry i les fortes pressions que va rebre Mbappé per renovar amb el PSG
Notícia: Henry i les fortes pressions que va rebre Mbappé per renovar amb el PSG
Comparteix
La llegenda del futbol francès assegura que va haver "coses profundes" en les conversacions amb el president Emmanuel Macron i amb altres alts càrrecs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa