Món Esport
El millor migcampista del món, segons Xavi Hernández
  • CA

Hi ha molt pocs exjugadors que tinguin més credibilitat que Xavi Hernández a l’hora de decidir qui és el millor migcampista del món. L’actual entrenador de l’Al-Sadd ha concedit una entrevista a Qatar Arways en la qual ha triat els tres jugadors amb els quals li agradaria treballar de cara al futur. A l’hora d’analitzar el mig del camp, el de Terrassa ha assenyalat Kevin De Bruyne, del Manchester City.

“Em sembla que és un jugador d’un altre nivell, brutal. Està capacitat per marcar diferències. És el millor migcampista del món i, a més, és relativament jove”, ha destacat sobre el belga, actualment a la plantilla del conjunt que dirigeix un Pep Guardiola que, segons el seu parer, també és el millor tècnic del món: “És el millor. Ha canviat el nostre esport. És molt bo pel que transmet, per la seva capacitat de lideratge i per com convenç els futbolistes”.

Exclusive Interview with football legend – Xavi Hernandez

Exclusive interview with football legend Xavi Hernandez ⚽️🤩🏆 In conversation with #QatarAirways First Officer, Jose Fernando, the modern football great shares stories from his journey to the top level, updates on his life in Qatar and secrets from his spectacular career!! #Football #Xavi

Publicada por Qatar Airways en Lunes, 24 de agosto de 2020

Els altres dos futbolistes a qui li agradaria dirigir en la seva carrera com a entrenador són Kylian Mbappé i Virgil Van Dijk. “Té una gran capacitat física, tècnicament és molt bo i és molt jove”, ha apuntat sobre el primer, mentre que del segon ha destacat que “és un defensa amb capacitat de lideratge i molt potent físicament”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa