Món Esport
L’Espanyol i l’entorn de Ramos recriminen la llista de Luis Enrique

Com era d’esperar, l’anunci de la convocatòria dels 26 jugadors espanyols que Luis Enrique ha seleccionat ha generat polèmica. Malgrat que l’asturià no se’n pot endur més homes i que ell és la persona que analitza tots els seleccionables setmanalment i que conviu amb els jugadors que ha escollit, no ha evitat crítiques per part de persones o institucions que no han quedat contentes. Els casos més sonats són el del Reial Club Deportiu Espanyol i el del futbolista marroquí del Paris Saint-Germain amb passat al Reial Madrid i amb una amistat amb Sergio Ramos, Achraf Hakimi.

Sergio Ramos, durant un entrenament | Europa Press
Sergio Ramos, durant un entrenament | Europa Press

L’Espanyol lamenta que ni Darder ni Joselu vagin al Mundial

En primer lloc, el club perico ha fet una piulada temps després que Luis Enrique emetés la convocatòria, interpel·lant el seleccionador (és a dir, etiquetant el seu usuari de Twitter) i adjuntant una imatge dels seus dos jugadors espanyols en millor forma: el migcampista Sergi Darder i el davanter Joselu. El primer està sent una de les úniques notes positives del curs espanyolista, tot liderant l’equip i fins i tot havent fet dos gols i una assistència. Per la seva banda, el segon ha estat, de llarg, el millor. Amb set gols anotats a la Lliga, és el quart màxim golejador del campionat.

Això sí, aquesta piulada sembla ser més una broma que no pas quelcom seriós. És veritat que tots dos jugadors estan tenint un rendiment sublim, però ni un ni l’altre han debutat amb La Roja, i pocs són els jugadors que acudeixen a grans tornejos en aquestes circumstàncies. L’últim internacional espanyol que ha tingut l’Espanyol ha estat Raúl de Tomás. El davanter va jugar partits amb el conjunt de Luis Enrique la temporada passada, i llavors sonava com un dels possibles davanters per al Mundial. Però el seu serial amb el club català, que ha provocat que porti mesos amb una inacció i que ara esperi que arribi gener per redebutar amb el Rayo Vallecano, pot haver provocat que s’hi quedi fora.

Achraf, jugador del PSG, reivindica la qualitat de Sergio Ramos

D’altra banda, l’esmentat Achraf ha fet una reivindicació a Luis Enrique pel fet que aquest no hagi convocat Sergio Ramos. També a Twitter, el lateral ha reivindicat que l’andalús és “el millor defensa del món”, tot just després de l’anunci de la convocatòria i per tant en un missatge clar i concís.

Ramos havia sonat per afegir-se a aquesta llista, ja que aquesta temporada, a diferència de la passada, està tenint minuts amb el PSG. Tot i això, ja es va perdre l’Eurocopa per problemes físics i Luis Enrique ja té el seu grup format, amb Eric Garcia (Futbol Club Barcelona), Pau Torres (Vila-real) i Aymeric Laporte (Manchester City) com a centrals indiscutibles.



Més notícies
Luis Enrique, seleccionador d'Espanya | Europa Press
Luis Enrique convoca fins a set futbolistes del Barça per al Mundial
Notícia: Luis Enrique convoca fins a set futbolistes del Barça per al Mundial
Comparteix
Ansu Fati, la principal sorpresa del Barça pel Mundial de Qatar
Busquets i Pedri, jugadors del Barça | FC Barcelona
El Barça bat el seu récord de més jugadors participants en un Mundial
Notícia: El Barça bat el seu récord de més jugadors participants en un Mundial
Comparteix
Hi aporta setze, a vuit seleccions diferents, i és, de moment, el que més n'envia, igualat amb el Bayern
El trofeu de la Copa del Món | Europa Press
Els setze blaugranes que jugaran el Mundial i les seves opcions
Notícia: Els setze blaugranes que jugaran el Mundial i les seves opcions
Comparteix
Món Esport repassa les possibilitats que tindran els blaugranes de sumar minuts i d'arribar lluny en el torneig
Luis Enrique, seleccionador d'Espanya | Europa Press
Luis Enrique genera polèmica amb un tuit molt criticat sobre la selecció
Notícia: Luis Enrique genera polèmica amb un tuit molt criticat sobre la selecció
Comparteix
L'asturià, fart de les crítiques que rep per part de part de la premsa i l'afició

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa