Món Esport
Wu Lei, un fitxatge de rendiment immediat: ja pot debutar amb l’Espanyol
  • CA
Wu Lei, durant la seva presentació amb l’Espanyol. | RCD ESPANYOL

L’arribada de Wu Lei a Cornellà El-Prat ha estat acompanyada de la seva possible lesió a l’espatlla, però sembla que les seves molèsties físiques són història. Després de realitzar-li diferents proves, els serveis mèdics de l’Espanyol han determinat que el davanter xinès està preparat per incorporar-se d’immediat a la disciplina del grup i la competició.

 

A més, el club blanc-i-blau també ha fet tots els tràmits burocràtics necessaris perquè el futbolista pugui debutar aquest mateix cap de setmana, en el transcendental partit dels pericos a l’Estadi de la Ceràmica, contra un Vila-real que també està molt necessitat d’alegries i victòries. Cal destacar, però, que Wu Lei encara no ha completat cap sessió a les ordres de Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ i no ho farà fins divendres; de moment, només ha conegut els capitans.

 

Quan es produeixi el seu debut, Wu Lei es convertirà en el segon futbolista a tenir minuts a la Primera Divisió espanyola. El primer va ser Zhang Chengdong, que va estar una temporada al Rayo Vallecano, durant la qual només va disputar nou minuts.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa