Wu Lei ha estat designat millor jugador xinès de l'any 2018
Wu Lei ha estat designat millor jugador xinès de l’any 2018 | RCDEspanyol

Des que Wu Lei ha aterrat a Barcelona, curiosament, l’Espanyol no ha fet més que sumar bones notícies. Més enllà d’haver trencat la nefasta ratxa de derrotes de la maneta del futbolista asiàtic, el club blanc-i-blau ha comprovat de primera mà què és tenir una estrella a les seves files. Tant és així, de fet, que Wu Lei ha rebut aquest dimecres el premi que l’acredita com el millor jugador xinès de l’any 2018. Els 27 gols que va anotar el curs passat amb la samarreta del Shanghai SIPG han resultat clau perquè els mitjans de comunicació del seu país hagin decidit que enguany el vencedor del ‘Chinese Footballer of the Year’ havia de ser el nou i il·lusionant punta de l’Espanyol.

 

El fenomen Wu Lei, doncs, continua trencant fronteres i tòpics a Cornellà-El Prat i aquest premi -que l’ha obtingut amb 639 vots, a més de 400 de distància de Yan Jun Ling, el segon classificat– internacionalitza encara més la imatge institucional de l’Espanyol.

 

 

“Un estímul per a fer-ho millor a l’Espanyol”

 

Si bé és cert que Wu Lei només va necessitar dues estones per demostrar que era capaç de dinamitar tots els tòpics sobre la fredor dels futbolistes asiàtics, també ho és que reconeix que encara té molt camí per recórrer a l’Espanyol. “Per a mi, aquest premi és un estímul per fer-ho millor aquí, a l’Espanyol, en un ambient molt diferent. Vull transmetre el meu futbol i aconseguir aquest premi un altre cop el 2019”, ha explicat el ’24’ perico mentre reconeixia que, alhora, se sentia “molt feliç i content” de rebre el guardó.

 

 

Al fil de la qüestió, el mateix Lei també ha volgut agrair ” a l’afició, el cos tècnic del Xangai SIPG FC i a tota la gent que ha participat i ha votat en aquest concurs” i ha sentenciat: “Quan vaig arribar aquí ja vaig notar que això és una gran família. Més enllà del cos tècnic i els jugadors, tot el que envolta aquest club m’està ajudant molt a què em pugui integrar com més aviat millor”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa