Món Esport
Wu Lei es queda a l’Espanyol malgrat el descens a Segona
  • CA

Wu Lei no té cap mena d’intenció de marxar de l’Espanyol malgrat el descens a Segona Divisió. L’atacant ha assegurat, en unes declaracions difoses pel club blanc-i-blau, que “des del primer dia he decidit quedar-me aquí”. “L’Espanyol és el meu primer equip a Europa. Per a mi té un sentit especial. Tinc molt afecte per aquest club. Des que vaig arribar he notat l’entusiasme de la gent. Tenim una afició estupenda. Els empleats i els meus companys m’han ajudat molt i estic content de ser a l’Espanyol”, ha explicat.

En una mostra de compromís absolut, Wu Lei ha deixat ben clar que l’equip perico ha de sortir d’aquesta situació “tan aviat com sigui possible”. “L’objectiu d’aquesta temporada és molt clar: tornar a Primera Divisió. Hem de superar com més aviat millor el que ens va succeir la temporada passada. Va ser una llàstima”, ha valorat abans d’avisar que “la Segona Divisió no és una competició fàcil”, encara que “tinc confiança en el nostre equip” i “estic convençut que tornarem a Primera”.

En les declaracions emeses per l’Espanyol, l’atacant xinès ha remarcat que la pròxima temporada vol “marcar més gols i ajudar l’equip a aconseguir més victòries” i ha enviat un missatge d’agraïment a l’afició: “Des que vaig arribar aquí sento el seu afecte. Això fa que em senti emocionat. Crec que ells són la millor afició del món. Volem celebrar victòries amb ells, al nostre costat, com més aviat millor i al nostre estadi”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa