Vicente Moreno, nou entrenador de l’Espanyol

El club blanc-i-blau anuncia la incorporació del tècnic valencià, que ha signat per les pròximes tres temporades

L’entrenador que haurà d’intentar tornar l’Espanyol a la Primera Divisió ja té nom i cognom: Vicente Moreno. El club blanc-i-blau ha anunciat la incorporació del tècnic valencià, que ocuparà la banqueta local de Cornellà-El Prat durant les pròximes tres temporades, fins al 30 de juny del 2023. L’entitat catalana no ha pagat la clàusula de rescissió d’un milió d’euros de Moreno per desvincular-lo del Mallorca, però sí que ha arribat a un acord per rebaixar-ne la quantitat.

Rufete, doncs, fa el primer pas en la planificació esportiva per a la temporada 2020/21 i incorpora un tècnic que en els últims anys ha aconseguit tres ascensos: un amb el Nàstic de Tarragona (de Segona B a Segona, la temporada 2014/15) i dos amb el mateix Mallorca, a qui va conduir des de la categoria de bronze fins a la Lliga Santander amb només dos cursos. L’última temporada també ha dirigit l’equip balear a Primera, però no ha aconseguit l’objectiu de la salvació.

Després de triar l’encarregat de liderar un projecte que està obligat a compensar la pitjor temporada de la història de l’Espanyol, a Moreno i als responsables esportius del club blanc-i-blau se’ls gira feina amb la confecció d’una plantilla competitiva per recuperar la plaça de Primera que, després de 26 anys, ha perdut l’equip perico aquest curs. L’entrenador i la secretaria tècnica estan forçats a encertar a l’hora de renovar, traspassar, cedir i fitxar futbolistes aquest estiu.

L’arribada de Moreno al club blanc-i-blau ha patit una demora important, ja que s’esperava que es fes efectiva uns quants dies enrere. El Mallorca ha intentat lluitar per retenir el tècnic, però l’oferta de l’Espanyol ha caigut pel seu propi pes i el valencià dirigirà els pericos la pròxima temporada. Aquests dies de negociacions han endarrerit l’inici de la preparació del curs vinent pels blanc-i-blaus, però a partir d’ara ja no hi ha temps per perdre perquè el projecte ambiciós de l’Espanyol ha de posar-se en marxa com abans millor.

Més informació

Nou comentari