Món Esport
Un ser o no ser a Cornellà-El Prat
  • CA
Els futbolistes de l’Espanyol, davant una nova final | RCDEspanyol

Ser o no ser, aquesta és la qüestió de l’Espanyol de Rubi. Immersos en un pou de profunditat desconeguda i només subjectats, en última instància, per l’empat in extremis de Vila-real, l’Espanyol necessita una victòria com el pa que menja. Només dos punts per sobre del descens i a la deriva per una ratxa nefasta, Rubi i el seu equip saben que aquest dissabte, davant el Rayo, només es pot contemplar un escenari: el del triomf. Qualsevol altre resultat, malauradament, dinamitaria el pas de l’entrenador maresmenc per la banqueta blanc-i-blava i obligaria que la directiva agafés el timó de la institució. El catastrofisme, però, mai és una opció per a un Rubi que, tal com va comentar en la prèvia del duel, afronta amb energia l’enèsima final davant el conjunt de Vallecas (18:30 h. / BeIN LaLiga).

 

La situació del Rayo, per contra, també és crítica. Si bé és cert que els de Míchel han ressorgit gràcies als últims resultats, també ho és que arriben a Cornellà-El Prat amb tots els senyals d’alerta enceses després de la patacada que va resultar la darrera derrota a casa davant el Valladolid de Sergio González. Tot i això, l’equip madrileny aterra amb clara línia ascendent a Barcelona, ja que ha guanyat quatre dels últims sis partits. Quelcom que el situa a només dos punts d’un Espanyol que acredita una de les ratxes més nefastes de la seva dilatada història: 2 punts de 33 possibles.

 

L’hora dels nous fitxatges

 

Wu Lei, ‘Chucky’ Ferreyra i Alfa Semedo ja estan a punt. Els dos primers, de fet, ja van tenir un prometedor debut a Vila-real i no es descarta que siguin titulars aquest dissabte davant el Rayo. Sobretot el primer, Wu Lei, guanya enters per saltar en l’onze inicial gràcies a les bones sensacions que va deixar en els 10 minuts que va tenir a la Ceràmica. La incògnita es manté amb ‘Chucky’ Ferreyra i Alfa Semedo; que van arribar el darrer dia de mercat i que caldrà veure quin és el seu encaix en el dibuix de Rubi.

 

Una altra de les preguntes que es fa la pericada passa per la figura de Marc Roca. Renascut amb Rubi, el migcampista ha patit una davallada física evident al llarg dels darrers mesos i a Vila-real, fins i tot, va quedar fora de l’onze inicial. Una inèrcia, doncs, que el tècnic de Vilassar de Mar podria aprofitar per donar entrada a Alfa Semedo, en detriment del de la Granada de Penedès. En defensa, finalment, el darrer contratemps blanc-i-blau passa per la figura de Mario Hermoso. El central madrileny, sancionat, haurà de veure el partit des de la graderia i Lluís López tornarà a l’eix de la defensa fent parella amb David López

 

Possible alineació: Diego López; Rosales, David López, Lluís López, Dídac; Alfa Semedo, Melendo, Darder; Wu Lei, Sergio García i Borja Iglesias.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa