Món Esport
La samarreta de l’Espanyol per celebrar el seu 120è aniversari
  • CA

L’Espanyol ha preparat una samarreta commemorativa per al seu 120è aniversari, el qual complirà el pròxim dimecres 28 d’octubre. L’equipació, que reparteix els colors blanc i blau amb un trencadís que rememora Gaudí i està inspirada en la que es va estrenar amb motiu del centenari del club català, es farà servir “quan es consideri apropiat” durant la temporada 2020/21, segons ha explicat aquest dimarts el president de la Fundació, Antoni Fernández Teixidó.

“Volem veure milers de pericos i de nens amb aquesta samarreta”, ha explicat en una roda de premsa en què també ha revelat que l’equipament serà estrenat el mateix 28 d’octubre, aprofitant el partit del primer equip de l’Espanyol contra la Ponferradina. A més, el club blanc-i-blau ha anunciat el conjunt d’actes que realitzarà per celebrar l’efemèride, completament marcats pel coronavirus. “Ens hauria agradat fer una celebració popular, que aplegués el màxim nombre d’espanyolistes, però la pandèmia ens ha condicionat i tot es farà de manera telemàtica. D’aquí a uns anys, s’explicarà que hem celebrat els 120 anys lluitant contra la Covid-19 i en una situació esportiva complicada de la qual vam tirar endavant pujant a Primera”, ha reflexionat Teixidó.

“Coincidint amb el partit davant la Ponferradina s’han organitzat un seguit d’actes per commemorar l’aniversari. A primera hora del matí es farà una visita institucional a la tomba del fundador Àngel Rodríguez al cementiri de Sant Gervasi; a continuació, es farà l’habitual ofrena floral a l’estàtua de l’afició i, per acabar, dos actes de molt renom: el bateig de la llotja presidencial ‘Llotja Ángel Rodríguez’ i el descobriment del bust del fundador, que s’instal·larà a la Sala President”, ha informat l’entitat perica a través d’un comunicat.

Al llarg dels mesos es duran a terme altres iniciatives: l’estampació del logotip oficial del 120 a les samarretes de competició de la temporada, l’edició especial d’un llibre commemoratiu –coordinat per l’historiador David Tolo–, la publicació de postals commemoratives i de segells amb imatges històriques de club, a més de marxandatge i una sèrie de vídeos de píndoles històriques que es distribuiran durant els mesos vinents.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa