Rufián no signa la independència a canvi de l’Espanyol a Segona

El diputat d’Esquerra Republicana al Congrés ha assegurat, al programa d’humor ‘Perico que vola’, que seria capaç de renunciar a la independència pel seu equip

Gabriel Rufián ha visitat el programa d’humor Perico que vola i ha deixat molt clar que seria capaç de renunciar a la independència de Catalunya pel seu equip, l’Espanyol. El diputat d’Esquerra Republicana al Congrés ha assegurat, en un to distès, que només signarà la independència si el club blanc-i-blau torna a Primera Divisió. “Està pactat amb el govern que no hi haurà independència amb l’Espanyol a Segona”, ha bromejat.

Qüestionat per la possibilitat que el conjunt perico disputi la Champions, Rufián sí que ha prioritzat el fet que Catalunya es converteixi en un Estat. “L’Espanyol és un equip pobre i oprimit per la tirania culer. Jo soc d’esquerres i perico, a Catalunya el més fàcil és ser culer o convergent. Si algú s’inventa que ets d’un equip, pensa en el Barça, el Madrid o el Manchester”, ha valorat. També ha opinat que Piqué critica el club blanc-i-blau “per complexos”, encara que ha lloat el central blaugrana per “anar a votar inequívocament l’1 d’octubre” i “denunciar la situació de repressió que va patir el país”.

Més informació

Nou comentari