Món Esport
Rufete torna a l’Espanyol com a director de futbol professional
  • CA

 

L’Espanyol ha arribat a un acord amb Francisco Joaquín Pérez Rufete (Benejúzar, Alacant, 20-11-1976) perquè es converteixi en el nou director de futbol professional. El tècnic alacantí signarà per tres temporades per liderar la direcció esportiva del primer equip masculí.

 

  

Rufete serà l’encarregat de gestionar tots els assumptes esportius relacionats amb la plantilla professional de l’Espanyol, en concret es responsabilitzarà de les altes, baixes, àmbit contractual i de negociació, seguiment del dia a dia pel que fa a preparació i competició, avaluació i seguiment del rendiment esportiu dels jugadors i tècnics. A més a més, el director de futbol professional treballarà en equip amb la Secretaria Tècnica i la coordinació del Futbol Base, especialment pel que fa a l’Espanyol B i als equips juvenils. De la mateixa manera que la resta de responsables esportius, Rufete reportarà a la Direcció General Esportiva del club, exercida per Òscar Perarnau.

 

Rufete, ex-futbolista espanyolista entre les temporades 2006-2009, ja té experiència als despatxos. Des del 25 de novembre del 2013 i fins l’1 de juliol del 2015 va ocupar el càrrec de Mànager General Esportiu del València, sent des d’aleshores el màxim responsable de la planificació esportiva de l’entitat. Al RCD Espanyol arriba després de la seva experiència com a entrenador a la UD Ibiza.

 

Rufete serà presentat oficialment aquest dijous a les 12h a l’espai d’atenció a premsa de l’Hotel Vall de Bas, seu de l’stage de pretemporada del primer equip a La Garrotxa. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa