Món Esport
Rufete: “Hem de tancar bé aquest cicle”
  • CA

L’Espanyol és, des de dimecres passat, equip de la Segona Divisió espanyola. El conjunt blanc-i-blau va perdre per la mínima al Camp Nou i va certificar matemàticament el seu descens a la Lliga Smartbank. Francisco Rufete va deixar clar, en la roda de premsa posterior al compromís, que mateixa nit el club perico començaria a treballar el retorn a Primera. Abans de finalitzar la temporada, no obstant això, l’equip que dirigeix ha de disputar tres partits, el primer aquest diumenge contra l’Eibar a Cornellà-El Prat (14.00 hores / Movistar LaLiga).

De cara al tram final del curs, el tècnic de l’Espanyol té clar que “hem de tenir intensitat i ganes de guanyar”, ja que “ens juguem l’orgull i representem un club, una afició i una samarreta”. “Lluitarem fins al final. Hem de tancar bé aquest cicle”, ha declarat en la roda de premsa prèvia a la visita de l’Eibar a l’RCDE Stadium, que es disputarà en una hora gens adequada, a les dues del migdia: “Hi ha altres horaris per jugar. Entenem que estem vivint una situació diferent en el futbol, però aquestes condicions no són bones per a ningú”.

Rufete, tal com va fer dimecres passat, ha entonat el mea culpa per la pèrdua de la categoria. “Tinc la meva part de responsabilitat, sense cap dubte. Formo part d’una estructura i sempre decidiré pel bé de l’Espanyol. Soc aquí. El president ha apostat per mi per generar un nou model de club. Aprofito per dir que jo torno al meu lloc després d’aquests set partits. Dono la cara per aquest club i la donaré em cremi o no em cremi. Ens queda una setmana per tancar aquest tema”, ha reflexionat abans de deixar clar que intentarà que jugadors com RDT, Embarba o Cabrera es quedi: “Haurem de parlar amb ells i explicar-los el que volem construir”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa