Món Esport
Rubi: “Treballem al màxim per poder treure el cap”
  • CA

Sigui o no una final, Rubi continua demanant optimisme. El tècnic de Vilassar veu la visita del Valladolid com una clau per poder impulsar l’equip altra vegada, allunyar-se del descens i tornar a somiar amb les cotes més altes de la classificació. No ha de ser, però, un conte de la lletera i per això mateix Rubi ha volgut fer èmfasi amb la dificultat de batre el conjunt que entrena Sergio González. “El Valladolid destaca per l’ordre tàctic, és un equip molt treballat, solidari i sobretot molt incòmode. A la seva visita, així mateix, també s’hi suma la dificultat de batre a qualsevol rival a aquestes altures de temporada“.

 

En aquesta mateixa línia, però, Rubi ha volgut anar més enllà de lloar el rival i ha optat per exhalsar els la tasca dels seus. “M’agradaria que aquest Espanyol estigués orgullós de tenir una identitat i una idea de joc pròpia. A vegades, lluitar per mantenir la nostra idea de joc ens ha donar l’alegria de saber què volem i cap on anem”.

 

Les declaracions de Rubi prèvies a l’Espanyol-Valladolid

 

La dificultat del rival

“El Valladolid destaca per l’ordre tàctic, és un equip molt treballat, solidari i sobretot molt incòmode. A la seva visita, així mateix, també s’hi suma la dificultat de batre a qualsevol rival a aquestes altures de temporada”.

 

L’estat de Wu Lei

“Els últims partits ha estat bé i ha fregat el gol. A nivell d’encert, però, ha d’acabar alguna de les jugades que té; últimament el gol ha estat molt a prop. Hem d’aprendre a explotar les seves virtuts, com les desmarcades i l’habilitat que té per aparèixer on no se l’espera”.

 

La sequera blanc-i-blava

“A tots ens costa molt fer gols, no és gens fàcil. És molt important ser pacients i no posar-nos nerviosos, ja arribarà. També és important, però, que no se’t avancin… L’1-0 s’ha de fer quan abans millor, però sense posar-nos nerviosos”.

 

Alfa Semedo, baixa

“La plantilla és més àmplia des que vam tancar el mercat de fitxatges i aquí la possibilitat d’entrar i sortir la tenen tots. Em preocupa el mateix, en aquest sentit, que no entrin Álex López o Javi López. Això és futbol, nosaltres ens cenyim al rendiment. Treballar fort i ja està, no hi ha més”.

 

La idea de joc, innegociable

“M’agradaria que aquest Espanyol estigués orgullós de tenir una identitat i una idea de joc pròpia. A vegades, lluitar per mantenir la nostra idea de joc ens ha donar l’alegria de saber què volem i cap on anem. El cert és que treballem al màxim per poder treure el cap”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa