Món Esport
Rubi: “Tant de bo aconseguim la cinquena victòria a casa”
  • CA

Tornar a casa per recuperar les millors sensacions possibles. Després d’un empat i una derrota a domicili, l’Espanyol tornarà demà a l’RCDE Stadium per enfrontar-se a un Athletic Club en hores baixes i per intentar sumar el cinquè triomf consecutiu a casa. “Tant de bo que ho aconseguim, perquè una nova victòria ens donaria un marge de punts important per estar dalt unes quantes setmanes més”, ha comentat Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’. En aquesta mateixa línia, però, el tècnic de Vilassar continua insistint en mantenir una idea de joc intocable: “Si només ens enfoquem en els punts, tenim més possibilitats de no aconseguir-los. Els hem guanyat quan hem fet les coses bé”.

 

Pel que fa al rival de demà, l’Athletic Club, Rubi ha destacat que “han empatat molts partits i això en una lliga de tres punts en col·loca en situació baixa” –els bilbaïns sumen tants punts com jornades, un total de 10-, però en la mateixa línia ha alertat dels perills del conjunt que entrena Berizzo. “És molt difícil guanyar-los, fora de casa ningú els ha pogut superar. M’espero un partit complicadíssim, amb un rival que és molt competitiu”, ha comentat l’entrenador de l’Espanyol.

 

Rubi, que esperarà a demà a facilitar la llista de convocats, ha volgut fer especial èmfasi amb la bona posició de l’Espanyol aquesta temporada. “Vas veient els partits dels rivals i veus com els hi costa guanyar. Això dona importància als punts que hem anat sumant”, ha comentat el preparador blanc-i-blau mentre apuntalava: “En aquesta Lliga tan igualada, potser és un bon any per estar un bon temps a dalt, tenim aquesta intenció“.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa