Rubi, sobre el retorn a Osca: “Serà especial, però no puc tenir sentimentalismes”

«Signo empatar els partits de fora i guanyar els de casa», ha comentat el tècnic de Vilassar en ser preguntat per la irregular dinàmica de l'equip a domicili

Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ viurà demà un dels partits més especials de la seva trajectòria. L’actual tècnic blanc-i-blau va ser l’artífex del meritori ascens de l’Osca l’any passat i, per això mateix, admet que «serà un partit especial per mi, ens van tractar de meravella i de ben segur que serà emocionant. Però quan comenci el partit ja serà una altra història». L’entrenador de Vilassar de Mar, en aquest sentit, també admet que té ganes de trencar els mals auguris a domicili: «Volem trencar aquesta assignatura pendent que arrosseguem. De fet crec que ja hauríem pogut guanyar fora, però és una cosa que no m’obsessiona».

 

Clara mostra d’aquesta ‘no obsessió’ de Rubi és que firma la mitja anglesa. «Signo empatar els partits de fora i guanyar els de casa», ha admès el preparador del Maresme mentre al·legava: «Tinc ganes de guanyar demà i seguir sumant punts. Ells no han guanyat a casa, però els resultats han estat molt ajustats. Ara tenim aquesta premissa i el desig de guanyar fora per seguir sumant».

 

Finalment, com a gran coneixedor de la plantilla de l’Osca, Rubi ha posat en relleu la qualitat de la plantilla aragonesa. «Tenen molt bons jugadors», ha relatat un entrenador català que, al mateix temps, reconeixia que l’any passat «els jugadors van ser el cor de l’equip. Ho van donar tot».  

Nou comentari