Món Esport
Rubi: “Ser líders seria l’estat de felicitat màxima”
  • CA
Joan Francesc Ferrer 'Rubi', optimista de cara a l'estrena de l'Espanyol a Balaídos
Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’, optimista de cara al partit de l’Espanyol al José Zorrilla | RCDEspanyol

 

L’Espanyol té demà a Valladolid l’ocasió de veure’s al capdamunt de la taula. Quelcom que sap bé un Rubi que reconeix que el lideratge els donaria “la felicitat màxima”, tot i que reconeix: “El lideratge és un estímul, no una pressió. La situació podria ser anecdòtica, o no, però ens permetria compartir una felicitat important amb la nostra gent”. Per això mateix, doncs, el tècnic blanc-i-blau insisteix en “no desviar-nos del què estem fent” davant un Valladolid que “fa fa moltes coses bé i que mereix tots els punts que té”.

 

El lideratge, però, ha estat el tema principal d’una compareixença de premsa on Rubi ha explicat: “Tenim una oportunitat fantàstica de provocar una situació que és veure l’Espanyol, ni que sigui per dos dies, en el primer lloc”. Tot i que el lideratge “és un estímul molt gran”, el mateix Rubi admet que l’equip no presenta cap símptoma de “sobreexitació” i l’equip, segons ell, està en plenes condicions de disputar demà els tres punts al José Zorrilla. “L’equip treballa com sempre, a vegades les victòries donen un plus de confiança que es nota en l’encert en els exercicis. Estem en una línia que no hem d’afluixar fins la propera aturada”, ha comentat l’entrenador de Vilassar de Mar.

 

Finalment, el mateix Rubi també ha volgut fer èmfasi mostrant la seva satifacció en veure que aquest Espanyol enganxa. “Com més serem més riurem”, ha comentat el preparador espanyolista mentre apuntalava: “Per mi, que segueixin sortint periquitos de sota les pedres. És una situació que ens omple molt a tots al vestidor. Estem molt contents que la gent sigui feliç amb nosaltres“.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa