Rubi s’aferra al somni europeu: “És un dia apassionant”

Rubi no es refia d'un Sevilla que arriba en hores baixes i després de la destitució de Machín, però reconeix que "una victòria ens faria mirar per amunt"

Rubi ha catalogat d'apassionant la visita del Sevilla a l'RCDE Stadium

Rubi ha catalogat d’apassionant la visita del Sevilla a l’RCDE Stadium | RCDEspanyol

El discurs de Rubi quan queden només 10 jornades per tancar la Lliga continua sent el mateix que el del primer dia. Amb l’ambició per bandera i amb un somriure d’orella a orella, l’entrenador blanc-i-blau és conscient que el pitjor ja ha passat i que, tot i les baixes, cal mirar el futur amb optimisme. Si no, no s’explicaria que el tècnic hagi catalogat la visita del Sevilla “d’apassionant” perquè “si guanyem demà tornem a reenganxar-nos a dalt de tot. Ara ja fa setmanes que no traiem el cap per allà dalt”.

 

El de Vilassar, que ha assegurat que no es refia del mal estat d’un Sevilla que arriba havent destituït Machín aquesta mateixa setmana, també ha alertat: “Mai pots dir que el Sevilla és el rival ideal. És el sisè classificat i molts jugadors els voldríem aquí. No ens hem de deixar enganyar per la seva mala trajectòria, ja que parlem de futbolistes contratadíssims”. Amb ascendència, o no, per part del rival, el mateix tècnic català ha volgut tancar la roda de premsa amb un missatge clar: “El més important és que demà es vegi l’Espanyol més complet i que imposi la seva idea de joc”.

 

 

Les declaracions de Rubi prèvies a l’Espanyol-Sevilla

 

La visita del Sevilla

Sabem que serà un dia apassionant. Si guanyem demà tornem a reenganxar-nos a dalt de tot. Ara ja fa setmanes que no traiem el cap per allà dalt i, de vèncer, ratificaríem la bona ratxa que acumulem de sis setmanes sense perdre.

 

Un rival en hores baixes

“Mai pots dir que el Sevilla és el rival ideal. És el sisè classificat i molts jugadors els voldríem aquí. No ens hem de deixar enganyar per la seva mala trajectòria, ja que parlem de futbolistes contratadíssims”.

 

Caparrós i un dibuix sorpresa

És una preparació atípica. És la tercera setmana que ens passa… és una altra coincidència. No sabrem mai com juga, per això prefereixo centrar-me en el meu equip i intentar que es vegi el millor Espanyol possible”.

 

El nivell de l’Espanyol

“El més important és que demà es vegi l’Espanyol més complet en atac i en defensa;  i que imposi la seva idea de joc”.

 

L’impacte de Wu Lei

“Jo crec que és més una coincidència que un impacte. Al final quan l’equip ha tornat a fer les coses que volíem, han arribat els resultats. El cert és que Wu Lei ens ha ajudat molt, però al mateix nivell dels jugadors que ja ens aporten molt ara”.

Nou comentari