Rubi, sobre la seva rebuda a Cornellà-El Prat: “M’ha semblat més que correcta”

El tècnic de Vilassar, que ha comentat que “patim perquè l’Espanyol surti de baix”, s’ha justificat en roda de premsa: “La meva sortida? Crec que no només va ser responsabilitat meva”

Rubi no ha passat una tarda fàcil. El de Vilassar sabia que l’espanyolisme tenia el dia d’avui marcat a l’agenda fruit de la seva polèmica marxa al Betis l’estiu passat. L’actual entrenador verd-i-blanc, però, ha comentat que “m’ha semblat una més que rebuda correcta. Crec que hi ha una part que tenim raó nosaltres, però crec que l’afició s’ha centrat en animar el seu equip. No ha estat Rubi ni Borja, ha estat el Betis qui ha sentit la pressió de l’afició de l’Espanyol”.

Al fil de la qüestió i preguntat pel seu adeu, el mateix Rubi no ha tingut problemes per mencionar en aquell moment. “Crec que no només va ser responsabilitat meva. Aquí vaig deixar molta gent a qui m’estimo i que patim per veure l’Espanyol a la part baixa. Estic molt content de la meva nova etapa però això no treu que tingui sentiments difícils a la meva vida com els que he viscut avui”, ha dit.

Finalment, el mateix Rubi, que ha volgut lloar la feina de l’Espanyol en el partit d’avui, s’ha mostrat “convençut” que els blanc-i-blaus sortiran del pou.

Més informació

Nou comentari