Món Esport
Rubi no es rendeix: “Volem allargar la lluita una setmana més”

Si no es va a Europa, Rubi almenys estarà satisfet d’una cosa: haver apostat per un estil revolucionari. El tècnic blanc-i-blau, que ha assegurat que l’Espanyol continua creient amb el miracle europeu i que no baixarà els braços en aquests tres partits que resten, ha volgut posar en valor el seu ideari durant la prèvia a la visita de l’Atlètic de Madrid.  “Sense perdre l’ADN, crec que hem aconseguit que l’equip mostrés quelcom més. D’altra banda, a nivell de puntuació s’ha assolit el mateix marge que en altres temporades”, ha dit un Rubi que, en defensa del seu estil, ha aclarit que “crec que hem fet que la gent s’ho hagi passat bé”.  

Més enllà de la instauració d’un estil que, agradi més o menys, ha donat els seus fruits, el preparador de Vilassar de Mar ha parlat de l’imperatiu de guanyar demà si no es vol dir adéu a les escasses opcions europees que tenen els seus. “Tot passa per guanyar demà, aquí ja no val cap altre resultat. Però és un al·licient més i prou gran el fet de poder lluitar per aquesta setena plaça”, ha explicat Rubi.

 

ÚLTIMA BALA PER EUROPA

“Tot passa per guanyar demà, aquí ja no val cap altre resultat. Però és un al·licient més i prou gran el fet de poder lluitar per aquesta setena plaça. Volem allargar la lluita una setmana més… som conscients que rebem un gran equip i ho fem amb l’anhel de poder superar un dels tres grans per primera vegada en aquesta temporada”.

L’ATLÈTIC NO AFLUIXA

“I nosaltres tampoc, i crec que ho estem demostrant aquestes últimes setmanes. Ells són un equip molt potent, fortíssim, de caràcter… ja els coneix tothom. Però la nostra motivació és molt gran també”.

AGRADAR, UN IMPERATIU

 “Estem intentant agradar i des del primer dia hem intentat que aquest Espanyol jugui amb aquesta premissa. L’equip, a excepció d’un o dos partits, ha competit sempre i, a nivell de puntuació s’ha assolit el mateix marge que en altres temporades”.

TORNEN NALDO I ROSALES

“Estan tots dos disponibles en un casi 100%. Rosales arriba un pèl més just però les sensacions estan sent molt bones i sembla que té disponibilitat. A Naldo, d’altra banda, se li ha allargat la recuperació però ja està bé”.

TANCAR L’ANY AMB BONES SENSACIONS

“La sensació és clara: l’equip ha lluitat per somiar i anar més enllà. La ratxa nefasta que vam passar a mitjans de temporada ens va marcar, però em quedo amb què l’equip no s’ha d’aferrar a un gol per dir que hem sumat 44 punts rascats. Hem estat molt tranquils”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa