Rubi: “M’hauria agradat sortir de l’Espanyol d’una manera menys conflictiva”

El tècnic de Vilassar, que en la seva presentació al Villamarín ha dit que "estic on vull estar", ha volgut mostrar-se agraït pel seu pas per l'Espanyol

L’adeu de Rubi continua generant gran controvèrsia entre l’espanyolisme. Amb les aigües més calmades i amb Gallego agafant les regnes del projecte 3.0 de Chen Yansheng, sembla que tothom ja fa el seu camí. I aquest és el cas d’un Rubi, que aquest dimecres ha estat presentat com a nou tècnic del Reial Betis. Més enllà de la gran “satisfacció i orgull” que sent en ser l’escollit per liderar l’ambiciós projecte bètic, el tècnic de Vilassar de Mar no ha pogut eludir les preguntes sobre les formes del seu adeu de l’Espanyol. “Cal ser agraït, vull acomiadar-me de l’Espanyol. Que separem els nostres camins no vol dir que no li desitjo el millor”, ha comentat el maresmenc mentre afegia: “Tinc gratitud. És la vida, a vegades un decideix prendre altres camins, no vol dir que no els estimi“.

L’elogi, però, ha quedat d’altra banda tacat quan Rubi ha fet al·lusió a la interpretació que alguns han fet de la seva marxa. “Els desitjo el millor, però sí que és cert que m’hauria agradat marxar d’una manera menys conflictiva. En cap moment hi ha hagut aquesta intenció. És legítim que cadascú faci el seu camí, així com a vegades els clubs fan fora els entrenadors, i jo he triat aquest. Estic on vull estar”, ha dit el ja entrenador del Betis per tancar definitivament la seva etapa com a blanc-i-blau.

Ja en clau bètica, finalment, Rubi s’ha mostrat confiat en poder recollir els fruits de Quique Setién, ja que el projecte, segons ha comentat, li va com anell al dit: “Tenim un gran equip. Intentarem millorar-lo, la base, però, que hi ha és espectacular. El nostre estil encaixa perfectament amb el què l’afició vol“.

Més informació

Nou comentari