Rubi no s’arronsa i contesta Piqué: “Ens és igual, estem per sobre d’aquestes ximpleries”

Rubi, que recupera Sergio García de cara al derbi del Camp Nou, ha replicat el central blaugrana en explicar que "la humilitat està per sobre dels diners" i, més enllà de la polèmica, ha assegurat que "si guanyem serà el dia més feliç de la meva vida professional"

Piqué i les seves declaracions a ‘La Resistencia’ marquen, ineludiblement, la prèvia del derbi al Camp Nou. Amb el central blaugrana comparant el seu patrimoni personal amb el pressupost de l’Espanyol i amb part de l’afició espanyolista d’allò més empipada, l’entrenador de Vilassar ha volgut treure ferro a la situació. «Cada prèvia tinc una pregunta en referència al Gerard i no tinc ganes de respondre sobre això. El vestidor està molt concentrat el en partit de demà i l’únic que vol és guanyar», ha dit un Rubi que, en la mateixa línia, ha volgut advertir Piqué: “Hi ha valors més importants que l’econòmic, com és la humilitat… però bé, a nosaltres ens és igual. El vestidor està focalitzat en el duel de demà i nosaltres estem per sobre d’aquestes tonteries”

 

Polèmiques i prèvies sobreescalfades a banda, Rubi també ha fet referència a l’estat físic d’un Wu Lei, que podria ser suplent al Camp Nou. «Wu Lei va arribar cansat del viatge a la Xina. A més, se li ha ajuntat una faringitis. No està al 100% i això ha influït en la preparació del partit», ha dit. L’estat de Wu Lei, però, no serà un impediment per a un Espanyol que, segons el tècnic, sortirà “al mil per mil i convençuts que podem guanyar”.

 

 

Les declaracions de Rubi prèvies al Barça-Espanyol

 

La polèmica amb Piqué

“Cada prèvia tinc una pregunta en referència al Gerard i no tinc ganes de respondre sobre això. El vestidor està molt concentrat el en partit de demà i l’únic que vol és guanyar. Hi ha valors més importants que l’econòmic, com és la humilitat… però bé, a nosaltres ens és igual. El vestidor està focalitzat en el duel de demà i nosaltres estem per sobre d’aquestes tonteries”. 

L’estat de l’equip

“L’equip sortirà al mil per mil i convençuts que podem guanyar. Hem treballat molt bé durant tota la setmana i tenim un pla per poder vèncer al Camp Nou. El que sí que és segur, és que ens ho deixarem tot”.

Incògnita Wu Lei

“Wu Lei va arribar cansat del viatge a la Xina. A més, se li ha ajuntat una faringitis. No està al 100% i això ha influït en la preparació del partit”.

Un partit especial

“El partit té un component emocional, ja que si guanyem serà el dia més feliç de la meva vida professional… Fins i tot més igual qui marqui els gols, el més important per a nosaltres és guanyar”.

Més informació

Nou comentari