Món Esport
Rubi: “No hem de tenir por de res”
  • CA
Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ creu que l’equip ha d’anar “sense por” a Sevilla | RCDEspanyol

Rubi és conscient que guanyar demà pot significar un punt d’inflexió. El Pizjuán i el Sevilla s’interposen en el camí d’un Espanyol que té la clara premissa d’aconseguir el segon triomf fora de casa i de seguir sent el segon classificat de la Lliga Santander. Tot i això, el tècnic blanc-i-blau no vol ni sentir a parlar de proves de foc: “És molt injust pensar així. Si ens surt un mal partit, no significa que no puguem competir amb ells. És una prova, sí. El que sí és cert és que cal confirmar el nostre estat de forma, que és alt“.

 

El cert, però, és que el mateix Rubi es mostra satisfet amb l’actual estat de l’equip. El tècnic de Vilassar, de cara al duel a Sevilla, explica que “valorem molt on estem” i afegeix: “Serem feliços si aconseguim fer-ho durar tant com puguem. No hem de tenir por de res. En moltes fases de tots els partits hem estat millor que els rivals”. I envoltats en aquesta felicitat que predica el preparador català, Rubi explica que l’equip és conscient que “si guanyem a Sevilla confirmarem que el nivell de l’equip és per estar del setè lloc en amunt”.

 

Joan Francesc Ferrer, al fil de la seva explicació, ha assegurat que l’equip toca de peus a terra, més enllà d’ocupar una posició de privilegi. “Gestionar l’èxit és bo. És fàcil fer entendre als jugadors perquè han arribat fins aquí i el que els ha costat”, ha comentat el preparador de Vilassar de Mar mentre al·legava: “Els jugadors han de continuar sent humils i treballar molt. Si algun jugador es desvia de tot això, la nostra feina és intervenir-hi ràpid”.

 

Finalment, tot i explicar que no considera el partit al Pizjuán una prova de foc, també esmenta que la posició que ocupen a la taula no els ha de fer agafar mal d’altura. “No tenim vertigen, tots hem passat èpoques molt dolentes i valorem molt on estem. Si ho fem durar el màxim possible serem feliços”, ha apuntalat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa