Món Esport
Rubi: “Messi és el millor jugador de la història”
  • CA
Joan Francesc Ferrer 'Rubi' ha explicat que no es refia d'aquest Athletic Club
Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ ha explicat que no es refia d’aquest Athletic Club | RCDEspanyol

Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ ha tornat a demostrar que la seva condició d’entrenador de l’Espanyol no l’encega ni condiciona la seva forma d’entendre el futbol. En una entrevista al programa btv esports, el tècnic català ha deixat clar que, segons el seu parer i al marge de tots els premis individuals, Leo Messi és el millor jugador del món, no només de l’actualitat sinó de tota la història.

 

“Per a mi, no hi ha cap mena de discussió. Qui digui una altra cosa o és un seguidor radical o el que sigui, però per a mi no hi ha color. He de dir que sóc molt respectuós amb els jugadors que no he pogut veure, com Pelé i companyia. Només he vist vídeos seus, però dubto que vagin ser millors que Messi“, han estat les paraules de Rubi sobre l’assumpte.

 

En la mateixa entrevista, l’entrenador de l’Espanyol també ha valorat altres aspectes de l’actualitat futbolística. Rubi ha parlat de Jordi Lardín, dels estadis anglesos, del Vilassar de Mar, del Manlleu, de Sergio García, d’Europa i del moment blanc-i-blau.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa