Món Esport
Rubi: “M’agradaria fitxar un recanvi per cobrir la baixa de Piatti”
  • CA
Rubi reconeix que l'equip està en un estat anímic bo, tot i els contratemps de les lesions
Rubi reconeix que l’equip està en un estat anímic bo, tot i els contratemps de les lesions | RCD Espanyol

Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ no és dels que es mossega la llengua. Si bé és cert que a principis de temporada no s’estava de res en lloar el moment de l’equip, també ho és que ha seguit exalçant la tasca dels seus quan les coses no han anat tant bé. I, en aquesta línia, el tècnic de Vilassar de Mar no ha tingut cap mena de mirament en reconèixer que li “agradaria” que el club fes un esforç per portar un recanvi per a Piatti, que es perdrà el que resta de temporada per una greu lesió al genoll. “Estem estudiant fitxar algú per cobrir la baixa de Piatti… a mi m’agradaria i seria una opció força interessant”, ha explicat.

 

Fitxatges i anhels a banda, Rubi reconeix que el compromís de dissabte a Mestalla és d’allò més important. “El València era un gran equip, quan va perdre contra nosaltres a principis de temporada; i ho és ara, que estan en una fase boníssima”, ha reconegut l’entrenador maresmenc mentre afegia: “El nostre estat anímic és bo. El cert és que ha estat una setmana estranya amb les lesions de Dídac, Sergio i Piatti… Tot i això, a nivell futbolístic i emocional estem perfectament. València és un gran escenari i volem sumar partits sense perdre”.

 

Les declaracions de Rubi prèvies al València-Espanyol

 

UN RECANVI PER A PIATTI?

“Estem estudiant fitxar algú per cobrir la baixa de Piatti… a mi m’agradaria i seria una opció força interessant”.

 

L’ESTAT ANÍMIC DE L’EQUIP

“El nostre estat anímic és bo. El cert és que ha estat una setmana estranya amb les lesions de Dídac, Sergio i Piatti… Tot i això, a nivell futbolístic i emocional estem perfectament. València és un gran escenari i volem sumar partits sense perdre”.

 

EL MOMENT DEL VALÈNCIA

“El València era un gran equip, quan va perdre contra nosaltres a principis de temporada; i ho és ara, que estan en una fase boníssima. Han anat de menys a més. Quan ens van visitar a Cornellà-El Prat estaven en un gran moment, però van perdre l’encert i ara han de plasmar el seu bon joc en resultats”.

 

DÍDAC I SERGIO, BAIXA

“Dídac arrossega problemes musculars i Sergio García es va lesionar ahir al tendó d’aquil·les i estem pendent de les proves que li faran”

 

WU LEI, TITULAR?

“L’hem incorporat amb la intenció que jugui moltíssim. El cert, però, és que jugadors com Sergio García, Piatti o el mateix Baptistao tenien molt més rodatge a Primera Divisió, estem perdent jugadors fets”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa