Món Esport
Rubi guanya el premi al millor tècnic de Segona el curs passat
  • CA
Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’, escollit millor entrenador de la passada temporada a la Segona Divisió | EFE

Continua l’ascens meteòric de Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’. L’actual tècnic de l’Espanyol ha rebut avui el premi al millor entrenador de la Segona Divisió per part del Comitè d’Entrenadors de la Reial Federació de Futbol d’Espanya. L’ascens històric que va aconseguir l’any passat amb l’Osca, tot i comptar amb un dels pressupostos més baixos de la categoria, ha estat el detonant perquè el preparador de Vilassar de Mar hagi rebut el distintiu.

 

 

Rubi, doncs, rebrà el trofeu Ramón Cobo a la seu de la RFEF a Las Rozas aquest mateix migdia. L’entrenador maresmenc, que no podrà dirigir la sessió preparatòria prevista per aquest dimarts, coincidirà a Madrid amb el president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, però també amb la resta de guardonats entre els quals destaquen José Bordalás, tècnic del Getafe; Gaizka Garitano, entrenador de l’Athletic Club B i extècnic de l’Eibar; i  Vicente Moreno, actual preparador de l’RCD Mallorca i exentrenador del Gimnàstic de Tarragona.  

 

“Estic especialment orgullós”, ha explicat l’entrenador espanyolista en rebre el premi mentre al·legava: “L’any passat es va treballar moltíssim i l’èxit va arribar d’aquí. Em sembla una passada estar aquí perquè al futbol espanyol tenim una gamma extraordinària d’entrenadors”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa