Rubi no amaga les ganes de derbi. Ganes, però, que no han d’ofuscar el camí de l’Espanyol per endur-se el triomf davant el Girona i que, en aquesta mateixa línia, han de servir perquè els blanc-i-blaus continuïn intractables a l’RCDE Stadium. Més enllà de la paraula derbi, que al llarg d’aquesta setmana ha sonat d’allò més, Rubi ha optat aquesta vegada per destacar la gran transcendència dels tres punts: “Volem continuar sent forts a casa. Es tracta d’un partit importantíssim perquè si aconseguim la victòria consolidarem definitivament una posició entre els sis primers fins a Nadal”.

 

El partit, així mateix, serà molt especial per un Rubi, que la temporada 2012-13 va posar la primera pedra de l’ascens que el Girona acabaria consumant amb èxit anys després. “Sempre intenten donar el màxim en cada equip i ens hi impliquem com el primer, però el cert és que el Girona em va donar la oportunitat d’entrar al futbol d’elit. El tracte va ser espectacular“. Al·licients, doncs, no en faltaran demà a Cornellà-El Prat.

 

Les declaracions de Rubi prèvies a l’Espanyol-Girona

 

EL PAS PER GIRONA

“Sempre intenten donar el màxim en cada equip i ens hi impliquem com el primer, però el cert és que el Girona em va donar l’oportunitat d’entrar al futbol d’elit. El tracte va ser espectacular. És una província fantàstica i on s’hi poden trobar moltes coses més enllà del futbol”

 

EL JOC DEL GIRONA

“El Girona és un equip molt incòmode i temible, tant a casa com a fora, i la seva ratxa no és casual. Jo, però, confio més en la nostra ratxa a casa. De fet, així ho han demostrat empatant al Camp Nou o guanyant a València”

 

UN PARTIT QUE MARCARÀ

“Ens marcarà. Volem continuar sent forts a casa. Es tracta d’un partit importantíssim perquè si aconseguim la victòria consolidarem definitivament una posició entre els sis primers fins a Nadal. Si ens col·loquem ara ja amb 24 punts ens ajudarà molt de cara al futur. És un partit de màxima importància”

 

TORNA HERNÁN 

“Està perfecte. Ha deixat enrere la lesió i no ho tenim ni al cap. Està recuperat al 100%, com en Duarte, que també està recuperat i demà estarà amb nosaltres”

 

L’ASSISTÈNCIA A L’ESTADI

“El perico ha de fer l’esforç de venir a l’estadi i si podem passar de 20.000 a 24.000 ja tenim mig punt guanyat. L’ambient de l’estadi és quelcom que s’ha de gaudir, demanem que vinguin”Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa