Món Esport
Un autogol de Cabrera condemna l’Espanyol a Vallecas (1-0)
  • CA

L’Espanyol ha perdut per la mínima al camp del Rayo Vallecano. Un gol en pròpia porteria de Leandro Cabrera ha allargat la mala ratxa dels blanc-i-blaus fora de casa. L’equip de Vicente Moreno no ha aconseguit cap triomf a domicili en tota la Lliga. Aquesta derrota deixa l’equip perico enmig de la classificació, lluny de la zona europea i del descens.

El partit ha començat amb un petit incident. Yangel Herrera i Sergi Darder han xocat els seus caps accidentalment i aquest últim ha hagut de ser atès amb una important ferida al front. Tot seguit, l’Espanyol ha disposat de dues bones ocasions. Primer, Pedrosa ha servit una centrada a Puado i el davanter ha provat un xut que ha marxat fregant el pal després de topar amb un defensa. Poc després, Dimitrievski ha fet una aturada espectacular a una rematada de cap de Raúl de Tomás.

Els últims minuts de la primera meitat han estat dominats pel Rayo Vallecano. Óscar Trejo ha pogut obrir el marcador en rematar dins l’àrea i molt ben posicionat una centrada d’Álvaro García, però el seu xut no ha anat entre els tres pals. Abans del descans, Isi Palazón ha fet un magnífic control en boca de gol, que li ha permès endinsar-se a l’àrea petita i provar un tir creuat que ha fregat el pal de la porteria perica.

La segona part ha començat força malament pels visitants. Álvaro García ha fet una centrada des de la línia de fons que Cabrera ha refusat dins la seva pròpia porteria. Tot seguit, el Rayo Vallecano ha estat a punt de fer el segon amb un xut potent de Fran García des de fora de l’àrea que ha sortit fregant el pal.

Puado ha acabat tenint molt bones ocasions per empatar. Primer, el davanter ha provat un xut des de fora de l’àrea i Dimitrievski ha volat per impedir el gol blanc-i-blau. Al tram final del partit, l’Espanyol ha fet una molt bona jugada que Puado ha intentat resoldre al primer toc dins l’àrea. El tir de l’atacant català ha marxat desviat per ben poc. El Rayo Vallecano ha aconseguit que es jugués ben poc durant els últims minuts. Al temps afegit, hi ha hagut una picabaralla amb Fran Mérida expulsat tot i que no estava jugant i tan sols ha empentat lleugerament un futbolista local.



Més notícies
Els jugadors del Leganés abans d'un partit | CD Leganés
El Leganés pateix un brot de Covid-19 abans de visitar el Girona
Notícia: El Leganés pateix un brot de Covid-19 abans de visitar el Girona
Comparteix
Nou integrants de l'equip madrileny han donat positiu el dia abans del partit
Els jugadors del Reial Madrid celebren un gol | Reial Madrid
El Reial Madrid supera la Reial Societat i encarrila la Lliga (0-2)
Notícia: El Reial Madrid supera la Reial Societat i encarrila la Lliga (0-2)
Comparteix
Els madridistes tenen vuit punts d'avantatge sobre el segon classificat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa