Raúl de Tomás és plenament conscient que bona part de la pericada espera que es converteixi en el salvador de l’Espanyol. I el repte no l’espanta. En la roda de premsa de presentació, el fitxatge més car de la història del club blanc-i-blau ha fet de la seguretat en si mateix la seva millor aliada per tranquil·litzar i animar la seva nova afició. “Sé la responsabilitat que tindré en aquest equip, en soc conscient i no tinc cap mena de problema a acceptar-la. Confio en les meves possibilitats i assumeixo amb responsabilitat el fet de ser important en aquesta plantilla. Sé que tindré molt de pes i no em fa por“, ha declarat el davanter madrileny.

“Em motiva ser la incorporació més cara d’un club amb tants anys d’història. Assumeixo la responsabilitat sense cap mena de problema i treballaré per tornar la confiança que la direcció esportiva ha fa bolcat en mi. He firmat un contracte llarg perquè la meva idea és fer història i aconseguir coses grans amb l’Espanyol“, ha afegit l’exjugador del Rayo Vallecano, “un equip familiar, molt semblant” al blanc-i-blau. “Agraeixo el fet que el club, en la situació en què tant l’equip com jo ens trobàvem, hagi pagat un preu tan elevat. Estava pràcticament inactiu“, ha recordat.

Raúl de Tomás ha explicat que “necessitava algú que em permetés recuperar la confiança i Rufete ho va fer amb només una trucada“. “No puc explicar les interioritats de les negociacions, però una de les coses que em va dir i en la qual va insistir va ser que hi havia un gran grup, un molt bon equip. Espero que puguem aconseguir l’objectiu de la salvació i que jo en pugui ser partícip“, ha revelat l’atacant format a les categories inferiors del Madrid, la principal virtud del qual és la “competitivitat”: “No m’agrada perdre a res. La situació de l’Espanyol em motiva encara més”.

Rufete té entre cella i cella la salvació: “Tenim cinc mesos per aconseguir l’objectiu”

En la presentació de la nova estrella perica, Rufete, director del futbol professional blanc-i-blau, ha titllat de “molt bonic” el repte de l’Espanyol de cara al final de temporada. “Gràcies per voler venir a ajudar-nos a complir els nostres objectius. La nostra gent té ganes que tot vagi bé i no tenim cap dubte que ens ajudaràs molt. El club està en creixement i el context era molt favorable perquè vinguessis. Si tu gaudeixes, nosaltres també ho farem”, li ha dit davant dels mitjans de comunicació.Més notícies

Raúl de Tomás, el fitxatge més car de la història de l’Espanyol

El club blanc-i-blau fa oficial la incorporació del davanter madrileny de 25 anys, pel qual pagarà al Benfica 20 milions d'euros fixos més dos d'opcionals

Iniesta: “M’encantaria tornar al Barça”

El migcampista manxec reconeix que cada vegada li ve més de gust convertir-se en entrenador quan es retiri

Nou comentari